Kies voor de zekerheid van de ervaren advocaat
Ronny Schuerman in Brasschaat

Bent u op zoek naar vakkundig juridisch advies en gerechtelijke hulp? Ronny Schuerman is uw ervaren advocaat. Als gevestigde advocaat in Brasschaat startte Ronny Schuerman zijn carrière na het behalen van zijn diploma rechten in 1982. Na enkele jaren aan de balie gewerkt te hebben, wenkte de privé-verzekeringssector. Gedurende tien jaar scherpte hij zijn kennis van schadevergoedingen en aansprakelijkheid aan. Toch bleef de balie hem roepen en sinds 1997 oefent hij met passie weer zijn functie als advocaat aan de balie uit.

Wij verdedigen uw belangen met de grootste zorg

Met de nodige ervaring in de verzekeringssector verdiepte hij zich als advocaat verder in de specialisaties aansprakelijkheid en de regeling van schadevergoeding. Hierin verdedigt Ronny Schuerman deskundig de belangen van zijn cliënt tijdens een bemiddelingssessie of in de rechtbank.

Tevreden cliënten over heel het land

Advocaat Ronny Schuerman is gevestigd in Brasschaat maar kan uw belangen in de provincie Antwerpen en bij uitbreiding zelfs in heel België verdedigen. Qua tarifering worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt. Neem best eerst contact op met uw rechtsbijstandsverzekering. Andere erelonen worden geregeld volgens de richtlijnen van de balie.

Schadevergoeding en aansprakelijkheid

Een goede advocaat is onontbeerlijk wanneer u geconfronteerd wordt met schadevergoeding en aansprakelijkheid. Kies voor de zekerheid van de ervaren raadsman Ronny Schuerman uit Brasschaat. Op de website vindt u meer informatie over de werkdomeinen van Ronny Schuerman.

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact op. Wij helpen u zo snel mogelijk.

Back to Top